Teràpia Flors de Bach

La teràpia de Flors de Bach ofereix una oportunitat per connectar-nos amb la nostra ànima, netejant i sintonitzant els nostres canals d’informació.

L’objectiu principal de la teràpia floral és que el pacient conegui les causes de la seva malaltia per eradicar-les, millorant l’autoconeixement. És una teràpia que reequilibra els estats emocionals mitjançant els patrons vibratoris de les plantes.

Existeixen 38 flors de Bach per actuar sobre el desànim, la desesperança, la por, la incertesa, la soledat, la hipersensibilitat al entorn, les sensibilitats amb els altres i la falta d’interès pel present. Fent un remei personalitzat per cada persona i per cada situació.

Reflexoteràpia podal

La reflexoteràpia podal és una tècnica que treballa els punts reflexos del nostre cos que es troben situats als nostres peus.  Mitjançant un massatge de tipus reflex s’estimula l’energia d’autocuració de la persona a través del tacte terapèutic.

Algunes de les indicacions d’aquesta teràpia són per sobrecàrrega muscular, trastorns digestius, dismenorrea, patologia respiratòria, sobrecàrrega limfàtica i cefalees.