Mètode PnK®

Què és el Mètode PnK®?

El Mètode PnK® és un tractament mèdic de pèrdua de pes, dissenyat específicament per resoldre la lipoinflamació, que ajuda:

 • A perdre pes de manera eficaç i segura a curt termini.
 • A complir el tractament des de l’inici fins al final.
 • A no recuperar el pes perdut.

Tot això gràcies a una metodologia multidisciplinària específica i a la seva fórmula exclusiva ProteinDHA®, que inclou:

 • Pauta dietètica amb ProteinDHA®
 • Suplement de DHA (àcid gras omega 3)
 • Exercici físic específic amb efecte antiinflamatori
 • Suport psicoemocional

Però, què és la lipoinflamació?

El terme lipoinflamació fa referència al procés inflamatori de les cèl·lules que es produeix en el teixit adipós (greix), com a conseqüència de la sobrepès i l’obesitat. Quan les cèl·lules de greix augmenten de grandària a causa de l’excés de pes, desencadenen una sèrie de reaccions cel·lulars que condueixen a la inflamació del teixit gras.  Es tracta d’una inflamació cel·lular que no és visible des de fora, però que està relacionada amb l’augment progressiu de l’obesitat i la tendència a recuperar el pes perdut després d’una dieta.

Aquest mètode ha estat desenvolupat sobre la base de les recerques realitzades per PronoKal Group® i d’acord amb les evidències científiques publicades en els darrers anys sobre obesitat i pèrdua de pes.

Gràcies a aquestes recerques i a l’experiència de PronoKal Group® després de més de 10 anys d’experiència en el mercat, s’ha aconseguit crear el nou Mètode PnK®.

A través de l’abordatge multidisciplinari del Mètode PnK® i la seva fórmula exclusiva ProteinDHA®, s’ajuda a assolir una pèrdua de pes eficaç i segura i s’afavoreix la no-recuperació del pes perdut.

Per a qui està indicat el Mètode PnK®?

“El nou Mètode PnK® està indicat especialment per a persones amb obesitat o sobrepès que volen perdre pes, no recuperar-lo i aprendre a portar un estil de vida saludable.”

El sobrepès i l’obesitat no solament són una qüestió estètica o d’autoestima, sinó que representen també una qüestió mèdica, ja que poden afectar greument la nostra salut.

Els principals problemes de salut associats a l’obesitat són cardiovasculars (hipertensió i colesterol) i metabòlics (diabetis), però no són els únics.  Una persona obesa té més risc de patir altres comorbiditats, com ara problemes a les articulacions, la respiració, el son, trastorns renals o, fins i tot, càncer. Això sense oblidar que provoca un estat d’ànim negatiu i un to vital baix.

Per això és tan important la tasca del metge quan una persona sol·licita un tractament per perdre pes. D’aquesta manera, el metge prescriptor del Mètode PnK® serà qui, d’acord amb el pacient, fixi els objectius de pèrdua de pes, comprovi el seu estat metabòlic i descarti possibles contraindicacions.

Altres indicacions del Mètode PnK®

 • Sobrecàrregues ponderals (medicina esportiva)
 • Pacients refractaris a perdre pes amb altres tractaments (perimenopausa, hipotiroïdisme)
 • Preoperatoris que necessiten perdre pes
 • Síndrome metabòlica